Datadrift, service og videreutvikling

Vi i Moveo drifter idag IT-systemene for en hel rekke selskaper. Alt fra små bedrifter som bare har en arbeidstasjon, og opp til store bedrifter/konsern som har et stort antall arbeidstasjoner, servere, ulike geografiske avdelinger og avanserte informasjon-/fagsystemer. For oss er alle kunder like viktig og vi legger derfor like stor vekt på å dekke den lille kundes behov like godt som den store.

Moveo skiller seg litt ut fra andre drift og serviceleverandører, når vi går inn som leverandør hos en bedriftskunde, setter vi et langsiktig mål. Vårt mål er at våre kunder ikke skal være nødt til å benytte våre tjenester til "brannslukking" i noe stor grad, kundene våre skal heller kunne bruke våre ressurser til å forebygge driftsavbrudd/feiler, gjennomføre modernisering og videreutvikling av bedriftens IT. Men for all del oppstår det noe som trenger "brannslukking" så kan alle våre kunder forvente seg høy prioritet og fleksibilitet når det kommer til å løse problemer uansett størrelse.

  Produkter
 

Som en totalleverandør av IT til bedriftsmarkedet har vi til enhver tid tilgang til et enormt utvalg av produkter innenfor de fleste områder, også bransjespesialiserte områder. Vi i Moveo legger ned mye arbeid i utvikle vår produktportefølje, slik at vi kan sikre at våre kunder vil kunne få de nyeste og beste produktene, og ikke minst til svært konkurransedyktige priser.

Siden vår produktportefølje kjennetegnes som særdeles bredspekteret innholder den alt fra normalprodukter som for eksempel skrivere, PC'er, servere, programvare osv, til langt mer avanserte og spesielle produkter. Det enkleste er som oftest å ta kontakt med oss da vi nok som regel har det du etterspør i vårt sortiment.

Hvorfor skal du velge oss i som leverandør og drifter av dine IT-systemer? Vel, å drifte en bedrifts IT systemer er snakk om tillit, den beste grunnen vi kan gi deg for at du skal velge oss, er alle de fornøyde kundene vi har og den tilliten vi har fra disse.

 

 

 
Om selskapet | Opphavsrett Moveo | Salgs- og leveringsbetingelser | Sikkerhet | Kontakt oss